Marlies Rohmer jurylid Ideeënprijsvraag Zo wil ik Wonen

Voorburg, mei 2010

De Ideeënprijsvraag werd begin 2010 uitgeschreven om ontwerpers en projectontwikkelaars uit te dagen om tot nieuwe visies te komen voor het verleiden van woonconsumenten. De vraag aan de deelnemers is hoe zij denken zo goed mogelijk tegemoet te kunnen komen aan de behoeften van woonconsumenten. Op de huidige woningmarkt ligt de macht nu definitief bij de consument.

Ontwerpers en ontwikkelaars zoeken naar antwoorden op die situatie en met de Ideeënprijsvraag dagen de uitschrijvers de professionals op de woningmarkt uit tot antwoorden. De NEPROM, BNA en Nederland wordt anders, publiceren na de uitreiking de inzendingen. Op 30 juni wordt de uitslag bekend gemaakt.

De jury voor de Ideeënprijsvraag bestaat uit Mirjam van ’t Veld (voorzitter, burgemeester Maarssen), Marlies Rohmer (architect, Architectenbureau Marlies Rohmer), Carel de Reus (voormalig directeur Synchroon B.V., oud-voorzitter NEPROM), Anco Schut (Stedenbouwkundige gemeente Utrecht), Ger Hukker (voorzitter NVM), Joris van Casteren (schrijver & journalist) en Monique Wiemeyer (Hoofdredactrice VT Wonen). Het prijzengeld bedraagt €25.000,-.

www.neprom.nl

www.zowilikwonen.nl

 
 

Copyright Marlies Rohmer Architects & Urbanists