Open Sollicitatie

Marlies Rohmer Architects & Urbanists is een bureau met ongeveer 10 betrokken, enthousiaste medewerkers die werken aan architectuur met een sterk handschrift op verschillende schaalniveaus en tot in het kleinste detail uitgewerkt. Wij kennen geen standaard oplossing, al onze projecten verschillen. Onderzoek speelt een belangrijke rol binnen ons bureau.

Wij zijn altijd geïnteresseerd in talentvolle allround medewerkers.

Je bent een inspirerende persoonlijkheid die flexibel en initiatiefrijk is. Je ontwerpt (mede) aan projecten, je coördineert en tekent, je schetst behendig een samenhangende reeks details en maakt een prachtige 3D tekening of een mooi boekje.

Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bouwkundige en procesmatige kennis stellen je in staat het bouwproces te sturen. Je switcht moeiteloos tussen de verschillende partijen, van opdrachtgever tot aannemer.
Wij betrekken je bij strategische beslissingen en wij bieden een functie in een warm team waar alle interessante (ontwerp)ideeën welkom zijn.

Daarnaast vragen wij het volgende:
– opleiding TU of Academie van Bouwkunst en circa 3 jaar relevante werkervaring;
– passie voor en op hoogte van toonaangevende architectuur en (afwijkende) bouwkundige detaillering, nieuwe materialen en constructies;
– bouwkundige kennis (bouwkundig midden- of zwaargewicht), kan zelfstandig (vernieuwende) details opzetten; heeft – kennis van duurzaam / energieneutraal bouwen; coördinatie van ontwerpteam met adviseurs; bouw begeleiden t/m directievoering;
– goede communicatieve vaardigheden, teamspeler, organisatietalent;
– ordelijke instelling, secuur en snel;
– kennis regelgeving, procedures;
– vaardig (AutoCAD / Revit) tekenaar;
– vaardigheid in 3D programma’s, indesign, photoshop;
– goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
– salariëring volgens de CAO voor architectenbureaus;
– woonachtig in Amsterdam e.o.

Wij bieden een uitdagende functie (van 4 of 5 dagen per week) op een bureau dat veel contact heeft met andere bureaus en een prachtig uitzicht heeft over de stad en water.

Kijk voor meer informatie over ons bureau op www.rohmer.nl

Een sollicitatiebrief die ingaat op bovengenoemde onderdelen van de functie, vergezeld van enige documentatie  van (eigen) werk en cv, kun je mailen naar info@rohmer.nl. Sollicitaties met bijlagen groter dan 10 MB kunnen niet in behandeling worden genomen.

e. info@rohmer.nl
t. +31 (0)20 – 419 00 86

bezoekadres:
Marlies Rohmer Architects & Urbanists
Klaprozenweg 75 B2
Amsterdam NL

postadres:
Marlies Rohmer Architects & Urbanists
t.a.v. Maria Kraaijkamp
Postbus 2935
1000 CX AMSTERDAM

 
 

Copyright Marlies Rohmer Architects & Urbanists