Open Sollicitatie

Wij zijn altijd geïnteresseerd in talentvolle allround medewerkers.

Je bent een inspirerende persoonlijkheid die flexibel en initiatiefrijk is. Je ontwerpt (mede) aan projecten, je coördineert en tekent, je schetst behendig een samenhangende reeks details en maakt een prachtige 3D tekening of een mooi boekje.

Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bouwkundige en procesmatige kennis stellen je in staat het bouwproces te sturen. Je switcht moeiteloos tussen de verschillende partijen, van opdrachtgever tot aannemer.
Wij betrekken je bij strategische beslissingen en wij bieden een functie in een warm team waar alle interessante (ontwerp)ideeën welkom zijn.

Daarnaast vragen wij het volgende:
– opleiding TU of Academie van Bouwkunst en circa 3 jaar relevante werkervaring;
– passie voor en op hoogte van toonaangevende architectuur en (afwijkende) bouwkundige detaillering, nieuwe materialen en constructies;
– bouwkundige kennis (bouwkundig midden- of zwaargewicht), kan zelfstandig (vernieuwende) details opzetten; heeft – kennis van duurzaam / energieneutraal bouwen; coördinatie van ontwerpteam met adviseurs; bouw begeleiden t/m directievoering;
– goede communicatieve vaardigheden, teamspeler, organisatietalent;
– ordelijke instelling, secuur en snel;
– kennis regelgeving, procedures;
– vaardig (AutoCAD / Revit) tekenaar;
– vaardigheid in 3D programma’s, indesign, photoshop;
– goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
– salariëring volgens de CAO voor architectenbureaus;
– woonachtig in Amsterdam e.o.

Wij bieden een uitdagende functie (van 4 of 5 dagen per week) op een bureau dat veel contact heeft met andere bureaus.

Een sollicitatiebrief die ingaat op bovengenoemde onderdelen van de functie, vergezeld van enige documentatie  van (eigen) werk en cv, kun je mailen naar info@rohmer.nl. Sollicitaties met bijlagen groter dan 10 MB kunnen niet in behandeling worden genomen.

 
 

Copyright Marlies Rohmer Architects & Urbanists